Amadis

Unpublished
Un susţinător puternic în sala de operaţii 

În vremurile moderne, tehnologia medicală la nivel global continuă să lupte să avanseze în mod spectaculos. Mediland înţelege evoluţiile de natură medicală, nevoile personalului medical profesionist și pacienţilor. Acţionată de un sistem de alimentare hibrid, masa de operaţii Amadis oferă flexibilitate și versatilitate. Masa Amadis este cea mai bună alegere pentru sala dumneavoastră de operaţii.

Masa de operaţii Amadis este construită pentru a respecta cele mai dure condiţii care se întâlnesc într-o sală de operaţii din zilele noastre pentru a asigura succesul oricărei proceduri medicale. Cu un concept nou-nouţ care pune în evidenţă cea mai recentă tehnologie, Amadis este elementul pe care vă puteţi baza în sala de operaţii.

Eficienţă care face diferenţa

Sistem de alimentare hibrid Masa de operaţii Amadis este prima masă de operaţii concepută de Mediland care vine echipată atât cu sistem acţionat hidraulic cât și cu sistem acţionat cu motor. Sistemul acţionat hidraulic controlează reglarea înălţimii, Trendelenburg/Trendelenburg invers, și înclinarea laterală a părţii superioare a mesei, în timp ce sistemul acţionat cu motor este responsabil pentru glisarea longitudinală și ajustarea unghiului secţiunii spatelui și picioarelor.

Sistemul de acţionare hibrid al mesei Amadis a utilizat stabilitatea și flexibilitatea combinaţiei dintre un sistem hidraulic și sistemul cu motor pentru o mai bună utilizare a mișcărilor articulaţiei părţii superioare a mesei. Acţionată de sistemul de acţionare hibrid Amadis poate susţine o greutate a pacientului de 1.000 lbs (454 kg). Cu o atingere a butonului de auto-echilibrare, masa revine rapid la poziţia sa de repaus.

Poziţionarea Optimă

Masa de operaţii Amadis permite o Trendelenburg/Trendelenburg invers de până la 45° și o înclinare laterală (stânga/dreapta) de până la 35°. Masa are un interval de ajustare a înălţimii acesteia care variază de la 660 mm la 1210 mm, permiţând cea mai adecvată poziţie pentru orice procedură.

Zonă de imagine generoasă

Cu secţiuni interschimbabile ale părţii superioare a mesei și o ajustare maximă a glisării de 500 mm, masa Amadis poate conferi o zonă de imagine generoasă de 1.695 mm, în timp ce rămâne complet nemișcată. Conceptul eficient, neobstrucţionat al părţii de dedesubt al mesei oferă un spaţiu bun pentru mișcările braţului C și imagine de precizie cu raze X.

Control Auxiliar

Baza este echipată cu un dispozitiv de control auxiliar extins. Aceasta permite accesul complet și imediat la funcţiile de control din poziţia în picioare.

Stabilizatorul Hidraulic de Urgenţă ( EHS )

Blochează în mod automat sistemul hidraulic în urma apariţiei unor scurgeri la tuburile hidraulice pentru a stabiliza și a menţine poziţia mesei pentru siguranţa pacientului.

Sistemul de inter-blocare anti-coliziune ( ACIS )

Sistemul de inter-blocare anti-coliziune ( ACIS ) activează inter-blocarea pentru a proteja masa chirurgicală împotriva coliziunii secţionale neintenţionate.

Controlul Manual Smart Wireless Controlul

Manual Amadis utilizează tehnologie Bluetooth wireless, care permite membrilor personalului medical să îl opereze oriunde în sala de operaţii, chiar și în afara zonei sterile. Acesta ajută de asemenea la reducerea expunerii la radiaţia generată de braţul C.

Interfaţa de utilizator simplă

Butoanele Easytoread conferă toate tipurile de mișcări ale părţii superioare a mesei. Iconiţele de pe tastatura luminată sunt intuitive și ușor de înţeles, chiar și în sălile de operaţii cu lumină diminuată. Opţiunile pentru limbi multiple sunt de asemenea disponibile pentru ţările selectate.

Concept nepericulos

Dispozitivul de control se dezactivează în mod automat după 70 de secunde atunci când nu este utilizată. Funcţia de reluare a activităţii este activată cu ușurinţă la atingerea unui singur buton de pe tastatură.

Încărcarea cu viteză ridicată

O singură încărcare a dispozitivului de control manual ergonomic wireless poate dura până la xx ore durată de operare. Acesta se reîncarcă în mod automat atunci când este conectat la cablu.

Memoria poziţiei tabletei

Această funcţie inteligentă memorează poziţia de operare pe baza numelui fiecărui chirurg. Permite un unghi precis prin atingerea unui singur buton pentru o configurare rapidă și ușoară.

Diagnostic pe Tableta încorporată

Funcţia de diagnostic ajută personalul medical să identifice cu ușurinţă cauza codurilor de eroare afișate și permite un răspuns scurt cu privire la perioada de mentenanţă.

Mobilitate deplină pentru relocare

Funcţionând cu patru roţi pivotante și o roată de acţionare cu motor, masa Am adis facilitează mișcarea uniformă și eficientă între sălile de operaţii și saloanele de reanimare. Permite de asemenea ca masa Amadis să facă o rotaţie de 360°. Poate fi re-așez ată în sala de operaţii, ceea ce reduce durata de timp de pregătire pentru diferite intervenţii chirurgicale și maximizează utilizarea sălii de operaţii.

Modularitatea este echivalentul flexibilităţii

Seria de mese chirurgicale Amadis este construită pentru versatilitate și pentru abilitatea de a susţine proceduri chirurgicale complicate. Există patru modele Amadis din care puteţi selecta, în funcţie de nevoile chirurgicale ale pacienţilor și de condiţiile din spital.

Conectivitatea modulelor – Conectare sigură și facilă

Toate modulele detașabile Amadis sunt conectate rapid și sigur de o tehnologie inovativă pe bază de buton cu dezactivare rapidă și pot fi ușor asamblate sau dezasamblate de către un membru al personalului medical. Mânerele ajustabile manual conferă comoditate în poziţiile configurate. Toate conexiunile ajustabile manual au un mecanism de blocare pe mânerul ajustabil pentru a se asigura că nu pot fi generate accidente cauzate de poziţie.Secţiunile pentru picioare se pot deschide la 90 de grade pe fiecare latură, separat sau simultan, ceea ce permite chirurgului să găsească cea mai bună poziţie a pacientului în care chirurgul are acces optim la câmpul de operaţie.

Tehnologie inovativă pe bază de buton cu dezactivare rapidă
Secţiunea capului poate fi ridicată sau coborâtă cu până la 60 de grade
Secţiunea specială a capului este concepută pentru o poziţionare laterală.
Mâner ajustabil cu mecanism de blocare.
ro_RO