Analizor gaze in sange, electroliti si metaboliti Eschweiler modular pro

Analizoare de laborator

Fiabil, rapid
și ușor de utilizat

Portofoliul de parametri extins si modular care include gaze sangvine, electroliti, hemoglobina totala si metaboliti permite o configurare flexibila a sistemului, adaptata necesitatilor fiecarei locatii in care este nevoie de un diagnostic precis si rapid al starilor critice.

modular pro

Slider

 

 

In domeniul testelor in caz de stari critice de astazi nu mai este suficienta doar monitorizarea gazelor sangvine. de aceea, pentru satisfacerea necesitatilor specifice diagnosticului starilor critice, eschweiler gmbh a dezvoltat un analizor compact, robust, facil in operare si care necesita intretinere minima.

Portofoliul de parametri extins si modular care include gaze sangvine, electroliti, hemoglobina totala si metaboliti permite o configurare flexibila a sistemului, adaptata necesitatilor fiecarei locatii in care este nevoie de un diagnostic precis si rapid al starilor critice. astfel, analizorul este potrivit pentru sectiile de ati, upu, sali de operatie, laboratoare de urgenta.
Utilizatorul poate alege oricare din parametrii de interes – se poate configura orice combinatie a celor 11 parametri disponibili.

Ecran tactil

ecranul tactil de mari dimensiuni permite operarea facila si rapida a analizorului in testele zilnice de rutina. meniul de navigare este simplu si bine structurat, include baze de date pentru achizitia de date si analizarea detalor de la pacienti si a controlului de calitate.

Introducerea probei in analizor

noua modalitate complet automata de introducere a probei in fluxul de lucru elimina complet interventia operatorului.

Calibrare

eschweiler a elaborat un nou concept pentru efectuarea calibrarii – calpack, o caseta de calibrare ce include toate solutiile necesare pentru gaze sangvine, electroliti si metaboliti. sistemul rfid permite transmiterea automata a valorilor, in timp ce nivelul de umplere a casetei este monitorizat automat.

Senzori

eschweiler a dezvoltat timp de mai bine de 6 decenii senzorii pentru gaze sangvine si electroliti, calitatea lor fiind recunoscuta datorita preciziei masuratorilor si a mentenantei scazute. sunt disponibili 11 senzori pentru masurari directe ce pot fi combinati in functie de necesitatile clientului, precum si 15 parametri calculati.

Cititor de coduri de bare

• pentru datele pacientilor
• pentru controlul de calitate.

ro_RO
en_US ro_RO