C600

Unpublished
Masă chirurgicală electro-hidraulică 

Masa chirurgicală universală cu caracteristici complete: adecvat pentru intervențiile chirurgicale cardio-vasculare, chirurgiei toracice, neurochirurgiei și chirurgiei ortopedice. 

Cu o secțiune pentru umăr 

1.          Secțiune suplimentară pentru umăr 

2.          Tunel casetat 

3.          Baterii încorporate 

4.          Blocarea mesei pe podea 

5. Arcuri cu gaz pentru secțiunile de picioare 

6. Control manual 

7. Dispozitiv de control și selector de funcții 

Cu un elevator de rinichi 

8.         Elevator pentru rinichi din fibră de carbon 

9. Saltele pentru gestionarea presiunii antistatice 

Caracteristici opționale / proprietăți 

S: Glisare electrică 

Glisare electrică de 30 cm către secțiunea de cap facilitează aplicațiile radiologice și creează spațiu generos pentru picioare pentru chirurgi. 

D: Auto-echilibrare 

Funcția de auto-echilibrare ajută echipele de chirurgi să echilibreze partea superioară a mesei cu o apăsare ușoară a butonului de control. 

N: Placă  joasă a mesei 

Baza cu profil jos permite modelului C600 să coboare până la 52 cm, care este o înălțime confortabilă pentru neuro-chirurgie, chirurgie oftalmică și chirurgie plastică. 

1.          Secțiune suplimentară pentru umeri (modelele C600E) 

Secțiunea detașabilă pentru umeri poate fi ajustată în timpul intervenției chirurgicale. Aceasta conferă o stabilitate excelentă pentru poziționarea pacientului. 

2.          Tunelul casetat 

Un tunel casetat încorporat cu lungime completă de 14” facilitează fotografierea cu radiații X. O parte superioară opțională a casetei (pentru modelele C600K: PA19.07, pentru modelele C600E: PA19.08) instalată la partea superioară a mesei este disponibilă pentru a insera caseta de radiații X de la oricare dintre părțile mesei. 

3.          Baterii încorporate 

Modelul C600 este echipat cu baterii reîncărcabile încorporate. Un indicator pe dispozitivul de control manual avertizează cu privire la scăderea capacității bateriei. 

4.          Blocarea la podea pentru a oferi stabilitate 

Dispozitivul de blocare pe podea special conceput conferă stabilitate fie pe podea plană sau pe suprafețe neuniforme, și se operează simplu, doar prin apăsarea unui buton. 

5.          Elevator pentru rinichi din fibră de carbon 

Elevatorul pentru rinichi este fabricat din fibră de carbon și garantează acoperirea transparentă la radiaţii Roentgen pe întreaga masă. 

Domenii de utilizare 

Chirurgie generală 

Toate modelele C600 au stabilitate excelentă în cazul intervențiilor chirurgicale laparoscopice abdominale, de sân și avansate. 

Intervenții chirurgicale minim invazive (MIS) și proceduri endoscopice 

Secțiunile cu picior din 2 bucăți conferă suport complet pentru picioarele pacienților și acces chirurgical excelent pentru chirurg. 

Chirurgie cardio-vasculară 

Glisarea longitudinală cu 30 cm către secțiunea capului (opțiunea S) conferă acoperire superioară a brațului C pentru chirurgie cardio-vasculară. Extensia secțiunii spatelui PA63.01 opțională este disponibilă pentru mesele fără opțiunea S pentru a spori acoperirea brațului C. 

Oxigenarea membranei extra-corporale 

Procedura (Procedura ECMO) cu mișcare Trendelenburg la 30 de grade formează un unghi ideal pentru Procedura ECMO. 

Chirurgie ENT 

Poziția Fowler conferă confort optim al pacientului în timpul intervențiilor chirurgicale ENT. 

Colecistectomie convențională și chirurgie toracică 

Fie o masă cu 5 secțiuni (modelele C600E) sau un elevator opțional pentru rinichi (modelele C600K) conferă ridicare suplimentară a pieptului pacienților. 

Chirurgie oftalmică și plastică 

O bază cu profil jos opțională (opțiunea N) oferă o înălțime confortabilă și un suport d ecap oftalmic conferă susținere pentru încheietura chirurgului. 

Chirurgie urologică/ginecologică 

Secțiunile picioarelor pot fi îndepărtate cu ușurință sau pot fi desfăcute pe orizontală, și accesorii de susținere pot fi instalate. 

Chirurgie nefrectomie 

O curbă de 230 de grade între secțiunile spatelui și pelvisului este ideală pentru chirurgia din domeniul nefrectomiei. 

Elevatorul de rinichi (modelele C600K) pot fi ridicate cu până la 12 cm pentru comoditatea poziției chirurgicale în timpul nefrectomiei. 

Neurochirurgie (Poziția cu fața în jos) 

Capul pacientului poate fi poziționat pe un suport de cap de tip potcoavă PA13.02 pentru a fi abordat din fosa craniană posterioară. O masă cu profil jos opțională (opțiunea N) conferă înălțime foarte joasă dacă este necesar. 

Neurochirurgie (Poziția în șezut) 

Capul pacientului poate fi stabilizat pe un suport de cap în poziția în șezut PA30.02. glisarea longitudinală către secțiunea capului (opțiunea S) conferă confort chirurgului în timpul operației. 

-          Glisare spre exterior apoi îndoire în jos pe secțiunile de picioare, în caz contrar secțiunile de picioare ar interfera cu coloana centrală. 

Adaptorul ajustabil al suportului de cap PA42.02 permite utilizarea clemei de craniu Mayfield. 

Chirurgie ortopedică 

Extensia ortopedică PA88.01 este foarte ușoară din punct de vedere a greutății și părțile sale din stânga și dreapta pot fi instalate independent. 

Sau alternativ, Extensia ortopedică PA650.02 pentru o manevrabilitate mai convenabilă în timpul fracturilor ortopedice mult mai solicitante. 

Chirurgia rectală 

Poziția Kraske/cuțit jack permite accesul ușor al chirurgilor. 

Chirurgia coloanei vertebrale 

O masă cu secțiune opțională pentru umeri (modelele C600E) curbează spatele pacientului pentru un acces mai bun în vederea inciziei. 

Pensa de operare dorsală PA27.01 susține corpul pacientului și oferă suficient spațiu sub abdomen pentru respirație. 

Chirurgia spatelui (coloanei) 

Un pacient este poziționat cu fața în jos în poziția jack/knife pentru intervenție chirurgicală la spate (coloană). 

Chirurgia umărului 

Un element atașat pentru umăr PA54.01 ușor poate fi inter-schimbat cu secțiunea de umăr a modelelor C600E. mișcarea sa este conectată șa cea a secțiunii spatelui care este acționată de putere electro-hidraulică. 

Un alt element atașat pentru umăr PA54.02 ușor care înlocuiește secțiunile de picior este de asemenea disponibil pentru chirurgia umărului. 

Caracteristici cheie 

Construcție generală 

-          Carcasa de bază este fabricată din plastic ABS rezistent din punct de vedere chimic, rezistent la impact care nu este afectat cu ușurință de obiecte care cad. 

-          Saltelele și roțile sunt conductive din punct de vedere electric conferind un mediu chirurgical sigur. 

-          Tunelul casetat încorporat cu lungime completă de 14” transparent la radiaţii Roentgen se extinde la de secțiunea capului către secțiunea pelvisului. 

-          Carcasa coloanei centrale, plăcile îmbinate, balustradele laterale, și șuruburile sunt fabricate din oțel inoxidabil care este ușor de curățat și rezistă la acțiunea substanțelor chimice și dezinfectanților utilizați în general în sălile de operații. 

-          Sistemul electro-hidraulic conferă ajustarea înălțimii, Trendelenburg/Trendelenburg Invers, înclinare laterală, secțiune de spate, curbare, unghiuri de curbare,  blocare pe podea, auto nivelare (pentru opțiunea D) și glisare (pentru opțiunea S). 

-          Mecanisme de articulații manuale pentru ajustarea secțiunii capului, secțiunilor picioarelor, secțiunii suplimentare pentru umeri (modelele C600E) și elevatorului de rinichi (modelele C600K) 

-          Secțiunea capului, secțiunile picioarelor și secțiunea suplimentară pentru umeri (modelele C600E) pot fi ajustate, atașate sau scoase manual. 

-          Arcurile cu gaz permit ajustări și conferă suport pentru secțiunile de picioare și pentru secțiunea suplimentară de umeri (modelele C600E). 

Saltelele pentru partea superioară a mesei 

Saltelele au o grosime de 6 cm și sunt fabricate din materiale anti-statice. Spuma din interiorul saltelei gestionează presiunea de sub pacient pentru a diminua riscul apariției durerilor de spate. Materialele fără latex sunt utilizate pentru a evita alergiile asociate la unii dintre pacienți. 

-          Husă sintetică antistatică 

-          Spumă cu revenire lentă 

-          Spumă cu densitate mare 

-          Husă sintetică antistatică 

Sursa de alimentare cu energie 

Masa C600 poate fi alimentată din punct de vedere electric fie de la rețeaua principală de curent alternativ sau de la bateriile reîncărcabile. Sursa de alimentare se va modifica automat de la curent alternativ la curent continuu atunci când sursa de alimentare de curent alternativ nu este disponibilă. 

-          Tensiunea de intrare: 100/240VAC, 50/60Hz 

-          Puterea de intrare: 400W 

Controlul de ajustare a mesei 

Poziționarea mesei electro-hidraulice poate fi controlată prin control manual sau printr-o unitate de control auxiliar. Sistemul este conceput pentru a deconecta sursa de alimentare cu energie la software-ul de control manual după 70 de secunde de inactivitate pentru a împiedica mișcările accidentale ale mesei. Un dispozitiv de control opțional pentru picior (PA28.02) permite reglarea înălțimii, a înclinării laterale și Trendelenburg/Trendelenburg Invers. Pentru a utiliza unitatea de control auxiliar, apăsați tasta de activare și inițiați o mișcare a mesei apăsând butoanele dorite. 

ro_RO