Partners

Slider

Fritz Stephan GmbH

„Tehnologie medical remarcabila este rezultatul unei stranse cooperari intre cercetare, spitale si echipa de dezvoltare.” – Fritz Stephan
Fritz Stephan este o intreprindere dedicata tehnologiilor medicale, considerata ca fiind una dintre liderii mondiali ai prezentului in ceea ce priveste dezvoltarea de solutii tehnice specializate in domeniul ventilatiei, anesteziologiei si de alimentare cu oxigen, cu accent special pus pe neonatologie si pediatrie.
Experienta clinica imbinata cu un nivel inalt de competenta tehnica se realizeaza printr-o stransa cooperare si un dialog activ cu clientii pe scara globala.

Stihler Electronic GmbH

STIHLER ELECTRONIC a fost înființată în 1986 pentru fabricarea și comercializarea de produse de înaltă calitate pentru aplicații medicale.

Scopul companiei este de a oferi utilizatorilor din toate departamentele spitalului echipamente care să contribuie la protejarea pacienților de simptomele negative care însoțesc intervențiile chirurgicale și de tratament. Încălzirea pacienților (prevenirea hipotermiei) și profilaxia decubitului în departamentul chirurgical și pe tot spitalul reprezintă priorități de top aici.

Conștientizarea problemei
Problemele pe care le aduce hipotermia au fost constientizate din ce in ce mai mult în întreaga lume de la infiintarea companiei in 1985 si până în prezent. Știm acum, după cum confirmă unele studii recente, că și cazurile ușoare de răcire perioperatorie a pacientului reprezintă, de exemplu, un risc pentru pacient care trebuie luat în serios. Încălzirea consistentă a pacientului în teatru, în sala de recuperare, în sala de terapie intensivă și în altă parte previne acest risc pentru pacient, împreună cu asistența medicală și cheltuielile sale concomitente.

STIHLER ELECTRONIC produce o gamă completă de aparate pentru încălzirea sângelui și a perfuziilor, precum și pentru menținerea calității pacientului.

Întreaga linie de produse STIHLER ELECTRONIC este caracterizată de toate produsele proiectate pentru o utilizare de rutină si de lunga durata. Utilizarea lor nu implica materiale de unica folosinta scumpe si costisitoare.

Portofoliu Stihler cuprinde si Uun dispozitiv de transilluminare pentru căutarea venelor la nou-născuți și bebeluși.

Întreaga linie de produse STIHLER ELECTRONIC este caracterizată de toate produsele proiectate pentru o utilizare de rutină de mai mulți ani. Materialele de unică folosință scumpe și costisitoare nu sunt necesare pentru utilizare.

Sanasol

Principalele activitati ale companiei reprezinta productia si dezvoltarea de instrumente chirurgicale, inclusiv fabricarea de nebulizatoare si ultrasunete. Inca de la inceputuri, fiind singurul producator din Ungaria, compania a fabricat o gama larga de echipemente nebulizatoare de medicamente, de asemenea, nebulizatoare de uz personal, aparate pentru spitale. Produce, de asemenea, un echipament foarte special pentru analiza de sudoare, care ajuta la diagnosticul la nou-nascuti in boala numita fibroza chistica. Aparatul a fost dezvoltat pe baza unui proces de masurare brevetat.

en_US
ro_RO en_US