Eve TR

Unpublished
 Ventilatie sigura, disponibila oricand: la locul accidentului si in timpul transportului la spital.

 • Tratament rapid si prietenos cu utilizatorul
 • Gata imediat de utilizare. In timpul unei urgente conteaza fiecare secunda. La dezvoltarea ventilatorului(EVE TR) s-a pus accent maxim pe pregatirea operationala imediata. Prin apasarea unui singur buton, se poate selecta modul de ventilatie adecvat (adulti, copii, copii nounascuti) si poate fi reglat usor in functie de nevoile pacientului printr-un concept operational intuitiv.

  EVE TR

  Ventilatie si senzori cu tehnologie de varf(EVE TR)

  Poate fi utilizat atat pentru ventilatie invaziva, cat si pentru cea neinvaziva, utilizand tehnologia de ventilatie de ultima ora. Include toate modurile de ventilatie necesare pentru terapia intensiva si pentru urgenta, permitand pacientului astfel un tratament optim, indiferent de greutatea corporala. Sunt disponibili toti parametrii Rainbow avand integrata tehnologia MASIMO. La cerere, poate fi integrata si metoda inovativa si non-invaziva demasurare SpCO2 pentru diagnosticarea otravirii cu monoxid de carbon.

  Compact, flexibil, mobil Cu design compact, robust si o greutate de numai 6 kg, (EVE TR) este optim pentru a fi utilizat in scopuri mobile. Diversele accesorii permit adaptarea usoara la vehiculele de urgenta si elicoptere.

  Cu turbina interna si bateria reincarcabila cu autonomie de pana la sase ore(EVE TR), practic, este independent de gaz si de alimentare.

  ro_RO