F120

Unpublished
Dispozitiv de reanimare F 120/F 120 mobil
  • Sistemul de ventilatie pentru uz neonatal

Dispozitivul de reanimare F120 a fost dezvoltat de F. Stephan GmbH în mod specific pentru îngrijire inițialăși ventilație pe termen scurt a nou-născuților născuți prematur și a nou-născuților. Versiunile sunt disponibile fie cu un dispozitiv încorporat de amestec al gazului sau cu debitmetrul dual. F 120 este unic, combinând caracterul prietenos pentru utilizator cu flexibilitatea și robustețea. O versiune ulterioară, dispozitivul F 120 mobil, este conceput special pentru instalare în vehicule și pentru utilizare în situații de urgență.Forme de ventilație

F120
  • Forme de ventilație

Dispozitivul de susținere a respirației funcționează pe principiul debitului constant (controlat de volum în timp și limitat din punct de vedere a presiunii) și este conceput pentru ventilația IMV și CAP. având în vedere că perioadele de inspirație și expirație pot fi configurate independent, modul IMV permite pacientului să respire spontan la nivelul de PEEP selectat între respirațiile de ventilație obligatorii. În modul CPAP, cu nivelul și platoul CPAP care pot fi configurate, reumplerea plămânilor are loc exclusiv prin respirația spontană a pacientului. Respirația pacientului este facilitată de presiunea pozitivăcontinuă a căilor respiratorii care este furnizată. Un avantaj suplimentar al modelului F 120 este posibilitatea încorporată de ventilare manuală. Aceasta extinde spectrul de tratamente disponibile, permițând medicului să umfle manual în limitele pre-stabilite.

  • Pune accentul pe siguranță

Monitorizarea perfectă este de o importanță crucialăîn domeniul neo-natologiei. Modelul F 120 garantează cel mai ridicat nivel de siguranță prin monitorizarea vizibil constantă a frecvenței de respirație și un sistem de funcționare a alarmei fărădefecte care notifică deconectarea, stenoza sau întreruperea alimentării cu energie. Furnizarea optimăa concentrației dorite de oxigen către nou-născut este supravegheată de Monitorul O2 încorporat care include o funcție variabilă de limitare a alarmei.

  • Condiționarea optimă a aerului inspirat

Modelul F 120 are un sistem cu eficiență ridicatăpentru încălzirea și umidificarea aerului inspirat, asigurând astfel condiționarea optimă a aerului inspirat și împiedicarea uscării căilor respiratorii. Aceasta sporește confortul pacienților și împiedicăgenerarea condensului, făcând ca modificările frecvente ale sistemului de tuburi ale pacientului să fie redundant.Versiunile staționare sunt echipate suplimentar cu o unitate de aspirație/extracție (cu eficiență variabilă) și pot fi prevăzute cu o baterie și opțiune de conectare la sursa de alimentare de 12 V, dacă este necesar.

  • F120 mobil – ideal pentru asistență în caz de urgență

Versiunile mobile ale F 120 sunt echipate cu elemente de fixare speciale, care permit ancorarea simplăși facilă. Un compresor intern asigură furnizarea aerului comprimat. În plus față de sursele principale de alimentare, conexiunea la sursele de alimentare încorporate de 12 volt este de asemenea posibilă.Unitatea are o baterie internă care asigură operarea pentru aproximativ 80 de minute după întreruperea sursei de alimentare. Dispozitivul F 120 mobil este de aceea o unitate ideală pentru a fi utilizată în afara unui mediu clinic, de exemplu în situațiile de urgență sau în timpul transportului.

ro_RO