previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider
Image is not available
  1. Aflată la cea de-a 80-a aniversare, Rimsa se afirmă din nou prin unicitate.
  1. Sustinută de un record mondial - proiectarea primei lumini chirurgicale cu LED (patentul 9/2002), a devenit din nou un inovator cu lampa UNICA, o lampa proiectată pentru a spori iluminarea sălii de operații. Conceptele "Lumină albă fară umbre de culoare" și "Lumina indirectă", deja prezenta în seria anterioara, sunt acum îmbunătățite de tehnologia inovatoare 2R, dublă reflecție, care permite propagarea luminii fără strălucire.
  1. Doar cei cu o vastă istorie îndrăznesc să facă schimbări majore.
Image is not available
Slider
Image is not available
  1. 2R sistem cu dublă reflexie
  1. Lumina indirectă, piatra de temelie a seriei PENTALED, este împrumutată și de tehnologia optica de colimare "2R". Fașciculele luminii LED sunt transportate într-o lentilă asferică și proiectate pe primă oglindă segmentată eliptică, care, la rândul ei, reflectă fasciculele pe cea de-a doua oglindă cu suprafață netedă proiectate mai apoi pe câmpul chirurgical. Reflexia din urmă trece prin ecranul realizat cu un indice de rugozitate, așa încât să stratifice și să colimalizeze fasciculul de lumină. Suprafața mare de emisie a luminii și forma neîntreruptă circulară cu oglinzi produc un efect fără umbre. Cele doua module continue circulare cu dublă-reflexie luminează cu diferite distante focale pentru a optimiza efectul fără umbre, asigurând o profunzime amplă a luminii și menținând iluminarea constantă.
  1. Sistemul 2R elimină orice strălucire deranjantă, de asemenea stralucirea laterală, în cazul unei vederi inadecvate a sursei de lumină de catre personalul operator.
Image is not available
Slider
Image is not available
  1. Reflector slim
  1. Cupola este subtire si perfect balansata pentru a asigura ajustarea ei cu usurina si stabilitate.
Slider
ro_RO
en_US ro_RO