Operio

Unpublished

Prof. Whyte în 1973: „Tot ceea ce urmeaza să intre în contact cu rana a fost sterilizat, cu excepția aerului care este în contact cu totul”.

Meditech

  • Ce facem?

Inovăm dispozitivele cu aer filtrat prin HEPA. Produsele noastre reduc bacteriile potențial periculoase care transportă particule din aer și asigura local o zonă cu aer curat în jurul campului chirurgical și peste instrumentele sterile. Prin urmare, scade riscul de infecții postoperatorii, se salveaza mai multe vieti si resurse financiare.

  • Infecțiile în câmpul chirurgical

O cauza principala a infectiilor in campul chirurgical (SSI) o reprezinta contaminarea aerului cu particule de piele purtatoare de bacterii, care se așeaza pe suprafețele sensibile in conditii de asepsie. În mod obișnuit, aproximativ 50-200 de unități de formare a coloniilor pe metru cub de are (cfu / m3) de aer sunt gasite intr-o sala de operatie ventilata convențional.

Cea mai comuna sursă de bacterii este considerată a fi personalul teatrului de operație care lucrează în proximitatea campului de operatie. Prevenirea și vindecarea SSI pune o povară enormă asupra resurselor medicale și financiare, atât în timpul intervențiilor chirurgicale, cât și în cel postoperator.

  • Soluția noastră reprezintă o gură de aer proaspăt

Unit-urile cu flux de aer laminar Toul Meditech au inceput sa fie utilizate în Scandinavia începând cu anul 2003, asigurand un flux de aer ultrazolian direct deasupra campului chirurgical și instrumente, acționând ca o barieră pentru reducerea pe cat posibil prezentei particulelor purtatoare de bacterii. Sistemele Toul Meditech sunt gata de utilizare imediat după livrare.

  • Economisiți Bani și Salvați Vieți

Instalarea sistemelor Toul Meditech are beneficii ample, nu numai in sectorul serviciilor medicale, ci si in sectorul financiar al spitalului. Intru totul timpul de rambursare este foarte scurt.

Alternativa inteligentă de a vă menține instrumentele și câmpul chirugical sterile și infecțiile în afara sălii de operație

Aerul Ultra Curat distribuit de la nivelul brațului suspendat de tavan

  • Efectuați injecții direct în cabinet cu Operio Mobile

Aerul filtrat prin filtre HEPA este suflat peste instrumente și pacient. Dimensiunea câmpului de lucru steril este evidențiat cu ajutorul unui indicator vizual.

ro_RO