REANIMAT O2-Blend

Unpublished
Insuflare si aspiratie

Furnizarea amestecurilor de oxigen-aer de asa numitele dispozitive de amestec este parte a standardului clinic actual. Acestea sunt deseori combinate cu un debitmetru conectat utilizat pentru dozarea debitului.Ansamblul de insuflare MIXER-O2-REANIMAT® este un dispozitiv universal pentru furnizarea amestecurilor oxigen-aer de natura medicala ambele pentru utilizare stationara s i mobila. Dozarea debitului este posibila de la 0 la 60 l/min, conform utilizarii clinice intentionate. Optional o unitate de aspiratie poate fi integrata in ansamblul de insuflare care face acest dispozitiv indispensabil pentru aplicatii non-invazive diverse pentru sustinerea respiratiei pe baza de gaz in pediatrie, neonatologie si ingrijirea adultilor.

  • Gama variata de utilizari

Datorita configuratiei sale modulare ansamblul poate fi utilizat in toate domeniile in care este necesar gazul amestecat medical oxigenat. O combinatie cu echipamentul non-invaziv de respiratie este in general posibila, considerand ca echipamentul de respiratie are o dotare care limiteaza presiunea.Exemple ale domeniilor de aplicare: Oxigenarea unitatilor de respiratie cum ar fi:


+Sac de resuscitare
+Dispozitive de respirat in caz de urgenta
+Dispozitive CPAP

  • A doua sursa ca optiune

Este ideal sa aveti posibilitatea de a dispune de gaz amestecat oxigenat de la o a doua sursa.Utilizand o piesa in forma de Y, suma ambelor debite poate fi pusa la dispozitie. In acest mod este posibil sa se utilizez o sursa pentru selectia bruta si a doua sursa pentru reglajul fin. Exemplu: 0-15 l/min pentru selectia bruta si 0-6 l/min pentru reglajul fin, sau, 0-30 l/min pentru selectia bruta si 0-15 l/min pentru reglajul fin.

  • Evitarea consumului inutil de gaz

Dispozitivele adecvate care sunt oferite pe piata consuma i n general 8 -13 l/min de gaze amestecate, chiar daca supapele de debit sunt inchise si dispozitivul este evident nefunctional. Un astfel de consum genereaza costuri si trebuie evitat. Ansamblul de insuflare MIXER-O2-REANIMAT® are un intrerupator pornit/oprit cu ajutorul caruia alimentarea cu gaz poate fi intrerupta dupa utilizare. Nu este necesar sa puneti prizele de perete in pozitia de parcare sau sa inchideti supapele cilindrice. Este suficient doar sa inchideti MIXER-O2-REANIMAT®.
Astfel, dispozitivul se va dovedi imediat a fi foarte eficient.

  • Parametrii selectati nu se modifica

Parametrii selectati au o consistenta impresionanta. Daca debitul este modificat, concentratia de oxigen ramane nemodificata, iar daca concentratia de oxigen este modificata, debitul selectat ramane constant. Valorile debitului si ale concentratiei raman nemodificate dupa oprirea dispozitivului. Nu este necesar sa inchideti supapele de debit dupa utilizare – valorile selectate sunt disponibile din nou atunci cand porniti din nou dispozitivul data urmatoare.

  • Aspiratia Integrata ca optiune

In general este necesar sa aspirati calea respiratorie la intervale de timp regulate. Datorita configuratiei sale modulare acest ansamblu de insuflare este disponibil ca si optiune cu o unitate de aspiratie integrata.La fel ca si ansamblul de insuflare, de asemenea unitatea de aspiratie are un intrerupator pornit/oprit. Astfel, vidul selectat ramane constant atunci cand d ispozitivul este inchis. Atunci cand porniti dispozitivul data urmatoare, nu este necesar sa ajustati vacuumul din nou. Prin intermediul acestei combinatii de dispozitive convenabila de insuflare si aspiratie un dispozitiv compact este disponibil care are doar un racord de presiune a gazului pentru oxigen si aer. Duzele de gaz nu sunt blocate daca n u este necesar ceea ce contribuie de asemenea la o organizare clara a locului de ingrijire a pacientului.

  • Diferite conexiuni alternative

Comutarea automata la alimentarea de urgenta este posibila:In multe cazuri este esential sa blocati alimentarea cu gaz pentru fiecare situatie.Interconectand supapele de inversare WY1475 si WY1476, care sunt disponibile ca si accesorii, alimentarea gazului sub presiune p rin cilindrii de gaz este asigurata in mod automat, in cazul in care sursa permanenta de g az comprimat se defecteaza sau este intrerupta, de exemplu atunci cand pacientul trebuie sa fie mutat dintr-un loc in altul in cadrul spitalului.

+Aer si oxigen de la conducta de gaz centrala.
+Alimentare de la gazul central si cilindru
+Alimentare de la doi cilindrii de aer si oxigen
ro_RO