Weyer Thermocare Vita

Unpublished
Incubator pentru incalzirea si terapia intensiva a bebelusilor nou-nascuti

THERMOCARE Vita

Incubator pentru incalzirea si terapia intensiva a bebelusilor nou-nascutiNasterea prematura este cel mai dificil start in lumea noastra si o provocare pentru medici, personalul medical de asistenta si parinti. Zi dupa zi, fac tot ce le sta in putinta sa ajute ca bebelusul sa fie sanatos.Incubatorul THERMOCARE Vita ajuta la atingerea acestui scop. Acesta combina stabilitatea climatului dintr-un mediu inchis cu accesul sporit si posibilitatile stabilirii contactului oferit de sistemele deschise de ingrijire. In majoritatea cazurilor, bebelusii pre-maturi pot sta in incubator in primele cateva luni din viata. Deace ea, un mediu calm este un factor important pentru dezvoltarea lor ulterioara. O ghidare a debitului de aer optim si sistemul de umidificare micro fara zgomot minimizeaza generarea zgomotului in incubatorul T HERMOCARE Vita.

  • Asigura intotdeauna un climat adecvat

Temperatura aerului si a pielii, umiditatea si concentratia de oxigen sunt selectate in conformitate cu nevoile bebelusului si sunt controlate servo. O tehnica foarte noua bazata pe debit de aer incalzeste pacientul in mod uniform prin minimizarea pierderii umiditatii prin epiderma.

Medicalexpo
  • Igiena maxima

Sistemul cu micro-umidificare cu baie de evaporare deschisa functioneaza silentios si poate fi curatat si dezinfectat complet. Apa reziduala nu poate ramane in sistem, si de aceea nu exista riscul de contaminare. Apa este furnizata cu ajutorul sticlelor de apa sterila sau pungilor. Nu este necesar un rezervor de apa. Astfel, decantarea nu este necesara si riscurile de contaminare aferente sunt evitate.

  • Monitorul / terminalul operatorului

Tehnologia inovatoare controleaza si monitorizeaza valorile selectate ale aerului si temperaturii pacientului precum si umiditatea si concentratia de oxigen. Parametrii selectati si valorile masurate sunt indicate si structurate in mod clar cu un afisaj grafic al istoricului din ultimele trei ore.Utilizand functia de evolutie, toate valorile pot fi retrase si evaluate pentru o perioada de o saptamana.

  • Concept ergonomic

Ansamblul de pereti dubli din plexiglas are patru ferestre mari manuale care pot fi deschise rapid si usor prin apasarea mecanismului de deblocare (de asemenea cu mainile dezinfectate). Este posibil sa se deschida ambele ferestre pentru accesul mainilor printr-o apasare centrala.
Pentru tuburile si cablurile conectate sunt prevazute numeroase inele de prindere. Pentru accesul rapid si usor la pacient, toti peretii pot fi pliati in jos cu o mana si capacul poate fi scos cu usurinta.
Rotile duble netede si robuste confera o pozitie stabila a incubatorului si permit miscarea facila. O roata este echipata cu dispozitiv de blocare care permite manevrarea in jurul colturilor si mobilierului. Patru amortizoare protejeaza incubatorul, mobilierul din vecinatate de la o posibila lovire.
La apasarea unui buton perna pacientului poate fi ajustata in pozitia cu capul in sus sau cu capul in jos cu un dispozitiv de oprire automat in pozitia de echilibru. Unghiul de inclinare este afisat pe monitor imediat.
Pentru tratamente speciale perna pacientului poate fi trasa afara complet. Incubatorul este de asemenea disponibil cu un cantar integrat.

THERMOCARE VitaConvenabil, sigur, de încredere

  • Consultarea usoara

Pentru efectuarea radiografiilor nu este necesar sa se deschida ansamblul peretilor, tava pentru caseta este accesibila din exterior, mentinand micro-climatul.

  • Incalzire continua adecvata

Dispozitivul model THERMOCARE Vita Vario, echipat cu un incalzitor radiant, ofera incalzire uniforma in intreaga zona de tratament, ca un incubator inchis precum si in modul de ingrijire deschisa. Sistemul de incalzire de rezerva confera energie pentru incalzire imediat cand se deschide capacul. Un camp de incalzire optim este conferit chiar si cand patul este extras.

  • Diferite accesorii

O serie de accesorii diferite din programul THERMOCARE si VARIOTHERM® sunt compatibile si pot fi pozitionate pe balustrade pe ansamblul tubular din otel de calitate superioara.

ro_RO