Weyer Thermocare

Unpublished
Paturi confortabile si cu sistem nepericulos de incalzire pentru micutii nostri

Linia de produse THERMOCARE este rezultatul unor decenii de experienta in terapia prin incalzire. Dezvoltarea sa este concentrata pe nevoile pacientului p recum si pe cerintele utilizatorului si e ste o alternativa eficienta din punct de vedere a costurilor atunci cand bebelusii necesita supraveghere in unitatea de ingrijire medicala. Paturile cu incalzire THERMOCARE creeaza un mediu ideal si stabil din punct de ved ere termic pentru micii pacienti, sustinandu-le dezvoltarea.

Un sistem modular, adecvat tuturor cerintelor:

THERMOCARE K
Pat prevazut cu incalzire cu perne de incalzire, avand inaltime statica sau cu inaltime ajustabila 
THERMOCARE C 
Pat prevazut cu incalzire cu incalzitor radiant, avand inaltime statica sau cu inaltime ajustabila
THERMOCARE KCE
Pat prevazut cu incalzire cu perne de incalzire si incalzitor radiant avand inaltime ajustabila 
Selectati dintre aceste articole:
Ansamblu de perete cu inaltimea de 170 mm sau 250 mm; Capac, dintr-o bucata sau din doua bucati 
 • Atentia concentrata asupra pacientului

Patul permite conditii de lucru optime pentru utilizator. Acesta poate fi inclinat in sus c u o singura mana, in timp ce pacientul ramane pozitionat central, sub incalzitorul radiant. Bebelusul nu este expus la fluctuatii de temperatura si distanta fata de monitoare conectate si dispozitive ramane aceeasi. Toti peretii pot fi pliati in jos cu o mana permitand utilizatorilor si parintilor sa aiba acces neobstructionat. Peretii laterali de siguranta suplimentari impiedica nou-nascutul sa cada din pat in cazul in care nu este supravegheat. In timpul acordarii ingrijirii, acesti pereti pot fi retractati in interiorul patului.

 • Spatiu de depozitare comod incorporat

In timpul acordarii ingrijirii este important sa aveti la dispozitie permanent articolele necesare. Sertarele patului cu incalzire sunt accesibile de pe toate laturile in fiecare situatie.

 • Incalzire radianta practica, confortabila

In functie de model, paturile prevazute cu incalzire THERMOCARE sunt dotate cu incalzitor radiant. Caldura in infrarosu cu lungime de unda mare nu este vizibila, este foarte sensibila si pacientul se simte incalzit si confortabil.

 • Patura cu gel incalzita in mod activ

In functie de configuratie, o patura cu gel incalzita in mod activ sustine stabilizarea temperaturii corpului. Volumul mare de caldura acumulata in patura cu gel confera echilibrul termic perfect pentru bebelus si sustine incalzirea rapida a pacientilor hipotermici.Patura cu gel moale si calda aminteste bebelusului de contactul cu pielea parintilor lui si acesta devine calm si multumit. Un corp relaxat creeaza o atmosfera pozitiva pentru parinti si personalul medical. In plus fata de aceasta, suprafata moale a paturii cu gel impiedica formarea durerii de la presiune si confera confort.

 • Caldura radianta plus patura cu gel incalzita

Combinatia dintre radiatia in infrarosu cu lungime de unda mare si caldura conductiva de la patura cu gel creeaza conditii ideale pentru un mediu neutru din punct de vedere termic in ingrijirea medicala.

 • Ridicare usoara pentru ajustarea lina a inaltimii

Inaltimea patului poate fi ajustata lin cu ajutorul pedalelor de picior. Bebelusul nu este bulversat de miscare si se simte confortabil.

 • Lumina ajustabila, intotdeauna adecvata

Pentru cei mai mici pacienti, cea mai buna lumina este suficienta. Bebelusii, in special nou-nascutii sunt stresati atunci cand sunt orbiti de o lumina stralucitoare brusca. De aceea, lampile cu suprafata mare ale incalzitorului radiant CERAMOTHERM® sting si aprind lumina usor. Micii pacienti raman calmi si se simt confortabil. In functie de situatia curenta, intensitatea luminii poate fi ajustata in 5 etape asigurand lumina optima, zi si noapte.

 • Temporizatoare integrate

Cele trei temporizatoare integrate in incalzitorul radiant permit patului cu incalzire THERMOCARE sa dea o indicatie cu privire la:


+Temporizatorul Apgar pentru ingrijirea post-natala a noilor nascuti
+Temporizator cu oprirea ceasului, util in multe domenii de utilizare
+Temporizator cu numaratoare inversa, care este intotdeauna indispensabil in aplicatiile limitate din punct de vedere a timpului

 • Schimbarea locului – nici o problema

Rotile duble netede dar robuste confera o pozitie stabila a patului cu incalzire THERMOCARE si permit efectuarea cu usurinta a miscarii. O roata este echipata cu sistem de blocare a directiei care garanteaza o stabilitate perfecta a directiei si permite manevrarea in jurul colturilor si a mobilierului. Patru amortizoare protejeaza patul, mobilierul din vecinatate si peretii de la o posibila deteriorare.

 • Siguranta Integrata

Paturile cu incalzire THERMOCARE au fost concepute pentru a fi prietenoase cu utilizatorii si avand principiul de siguranta integrata ca prioritate principala.
Forma concava a suprafetei de sedere si peretii laterali de siguranta impiedica caderea bebelusului din pat.
Elementul de siguranta din plasa de otel inchisa ale incalzitorului radiant impiedica utilizatorii si pacientii sa atinga elementul fierbinte de incalzire.
Temperatura selectata si intensitatea radiatiei nu pot fi modificate in mod accidental.

 • Standard si calitate superioara

Dispozitivele THERMOCARE sunt dezvoltate si fabricate in Germania conform standardului in vigoare privind siguranta si calitatea. Utilizarea materialeor de inalta calitate si mana de lucru solida garanteaza o viata indelungata a paturilor cu incalzire.

ro_RO